Stof

Winterklaar?

Wordt het in 2019 dan toch lekker koud? Dan hebben wij heerlijke stoffen voor je. Niet alleen lekker warm, maar ook in mooie kleuren en goed te combineren met de andere stoffen.

De Stepping stones collectie van Chat Chocolat bestaat uit dikke sweaterstoffen in mooie kleuren. De bordeaurode met print (nu 23,95 per meter ipv 26,95) past precies bij de effen oud roze sweatstof. Ook is er een heel mooi bruin/rode kleur en een mosterdkleur uit dezelfde lijn (19,95 per meter). Ze zijn allen 180 breed, waardoor je minder stof nodig hebt.

Er is ook nog velours bestaande uit 80& bio-katoen en 20% gerecycled polyester. De kleur roze past mooi bij de balonnenstof (Bio-french terry). De koningsblauwe velours past bijvoorbeeld erg mooi bij de roze stof van Lotte Martens (ook in de aanbieding!).

Uit de nieuwe collectie van Eva Mouton hebben we de gehele groene lijn, bestaande uit een hele leuke winterse print op dikke sweaterstof, een bijpassende effen groene sweaterstof, een ruit in exact dezelfde kleuren en een heerlijke sponge. Voor de meisjes heb ik een leuke oranje/roze sweat genomen met een vrolijke winterse print en een bijpassende boordstof.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *