The Sewer

Als gepassioneerd naaister weet ik hoe fijn het is om een mooi idee te vertalen in een mooi kledingstuk of accessoire of misschien wel een ander product. Er zijn allerlei manier om tot een idee te komen. Wellicht heb je zelf de creativiteit en/of ervaring heeft om tot een mooi en werkbaar idee te komen, ikzelf heb altijd wat externe inspiratie nodig. Als er een mooi idee tot stand gekomen is, wordt dit vertaald naar een werkbaar patroon. Om vaardigheden te verbeteren zitten sommigen van ons op les, zo ik ook. Zo leer ik steeds iets meer en doe ik mijn best om mijn gekozen project goed uit te voeren. En als het dan lukt: wat heerlijk om een eigen gecreëerd stuk te dragen of een ander het te zien dragen.

TROTS

Over de jaren heen begin ik steeds meer in te zien dat er een deel ontbreekt in dit proces, naar mijn mening een heel essentieel onderdeel: DE STOF. Naarmate ik vorder in kennis en kunde, hoe groter de rol van de stof is in mijn inspiratie, modellen en productie. Immers, waar zoveel tijd in is gestoken moet goed aanvoelen en moet ook lang mooi blijven.

Graag zou ik jou ook willen inspireren door mijn textielcollectie (en toebehoren). Dit zal aanvankelijk een kleinschalig vorm aanhouden, maar ik hoop te groeien naar mijn droomassortiment. Houd deze website of de social media in de gaten voor de vorderingen in mijn textielproject. Uiteraard kan je me ook een bericht sturen via social media of me een email sturen op info@thesewer.nl.