Algemene voorwaarden en privacy

The Sewer is een stoffenwinkel die sinds 1 April 2018 geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel (71226737). The Sewer is geregistreerd in Enschede. Stoffen worden online in de webwinkel aangeboden, alsook op de zaterdagmarkt in Enschede. Via deze website en sociale media (Instagram, Facebook) publiceren wij onze afwezigheid als dit aan de orde is.

Wanneer u stoffen aankoopt zien wij uiteraard uw NAW gegevens en ook emailadres en telefoonnummer. Dit is alleen bedoelt om contact met u op te nemen over de bestelling, alleen als daar reden toe is. Gegevens worden verwijderd wanneer de bestelling is afgerond door middel van een berichtje naar ons of automatisch na een maand. Uw betaalgegevens worden helemaal niet door ons ingezien. Mocht u dus een tweede keer iets bij ons bestellen, wij hebben uw gegevens niet meer in ons systeem. Daarom vragen wij altijd naar NAW gegevens bij elke bestelling. Dat is zeker niet om u te pesten 🙂

Stoffen kunnen niet worden geruild. De stoffen worden altijd gecontroleerd voordat we ze verzenden. De stoffen die met korting worden aangeboden (“aanbieding”) kunnen een verbleekte stofvouw hebben. Vandaar de korting. We hopen dit zo goed als mogelijk te vermelden.

De stoffen worden soms op dezelfde dag nog verzonden en anders een dag later. We versturen u een berichtje wanneer het pakketje/de envelop met de post meegaat, als u uw emailadres hebt vermeld. Dit adres bewaren we dus maximaal een maand, of eerder als u hiervan blijk geeft via info@thesewer.nl

Voor meer informatie kunt u altijd mailen met info@thesewer.nl of uiteraard een bezoekje brengen aan de zaterdagmarkt in Enschede.

Heel veel naaiplezier en een hartelijke groet,

Marike van Dijk

.