Uncategorized

Voor de allerlaatste pre-vakantieklusjes

Voor sommigen is het al vakantie, sommigen gaan nog op vakantie en sommigen hebben nu lekker nog een weekend de tijd om de allerlaatste spulletjes te maken. Dat kan je ook met 1 van deze nieuwe stoffen, want we hebben toch maar weer wat ingeslagen. Hieronder een paar mooie crêpe viscoses, Ze hebben de voordelen van viscose: lekker soepel en valt mooi. Ook zijn ze glad, maar niet zo glibberig als een echter dunne viscose. Superstof!

Oom hebben we we wat andere stoffen aangeschaft, een mis tussen een biologische effen french terry (GOTS) voor een leuke sweater, shirt of hoody in een mooie felle fel rode kleur. Ook een paar andere viscoses, een wat oosters aandoende en ook een bloemen viscose (de laatste met een beetje rek), een leuke tropische french terry voor een heel mooi prijsje, we hebben de hartjesstof met een glimmetje nu ook in een licht roze kleur, een mooie hazelkleur hydrofiel met zonnetjes: er is weer genoeg.

En als laatste, om ons toch weer wat te laten inspireren voor de wintermaanden: 2 mantelstoffen voor de mooie prijs van 10 euro per meter. Wees er snel bij. Zaterdag 24 Juli zijn de nog op de markt te vinden en de webwinkel is nog tot en met 25 Juli geopend. Dan zijn we even 2 weekjes offline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *