Uncategorized

Herfstcollectie See You at Six

SYAS heeft weer een collectie uitgebracht, zoals ze dat 4x per jaar doen. Ik ben altijd erg gecharmeerd van het kleurengebruik. Ook de bloemenprints in deze collectie (overigens ook in andere collecties) vind ik helemaal bij het seizoen passen.

Ik heb uit deze herfstcollectie gekozen voor de “Cosy Houseplants” stoffen, te weten een French Terry met bijpassende boordstof en een viscose rayon. Heel mooi voor grote en kleine dames. De French Terry is lekker behaaglijk en heel geschikt voor bijna alles. Door middels van de bijpassende boordstof zijn de boorden makkelijk en mooi af te werken. De viscose is elegant en zwierig, heel mooi voor een jurk of blouse.

Ook de “Wild Forest” French Terry is aangekocht, met bijpassende boordstof, omdat ik behalve de mooie licht groengrijze kleur de print heel erg mooi vind. De stof kan zowel voor jongens als meisjes, maar ook de dames en heren zal het niet misstaan, Een pareltje, deze stof.

Omdat ik naar mijn idee nog te weinig viscoses heb voor de dames, koos ik voor deze “Ferns and Flowers”. SYAS heeft het voor mij met deze collectie weer helemaal waargemaakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *