Uncategorized

Op even weken op de markt (volgende keer is 28 November)

Ik heb besloten de komende tijd alleen op de even weken op de markt te zijn. De afgelopen 2 1/2 jaar heb ik bijna elke week gestaan, ook op de dagen waarvan ik wist dat het geen goede dag zou worden. Omdat ik graag iets wil opbouwen, omdat ik heel graag klanten aan mijn kraam zie en het met ze te hebben over naaiprojecten, stoffen en andere ideeën/creatieve gedachten. Of gewoon over het dagelijks leven, daar houd ik ook van.

In coronatijd was ik zo ongeveer de laatste die weer mocht staan. Ik had het gemist, maar heb ook gemerkt dat de zaterdag ook op een andere manier fijn ingevuld kan worden. En dat mijn familie dat ook leuk vindt. Mijn stoffenimperium (nu toch al een kram van 3,60 mtr vol!) krijfrt gestaag meer klanten (ook online) en dat zou ik zeker niet willen opgeven, maar ik ga dat dus wel afwisselen met thuis. Uiteraard is de webshop 24/7 geopend, blijf ik in en rond Enschede bezorgen en beantwoord ik uiteraard alle emails en berichten. Maar de kraam zal er eens in de 2 weken staan.

Ik hoop dat je begrip kan opbrengen, en als er iets tussen zit wat haast heeft: schroom niet en bel/app/mail gewoon en ik kom eraan (of de postbode)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *