I did it!!

100% gekamde katoen, heel geschikt voor zomerse blousjes (niet alleen voor kinderen) en jurken.

Mijn plannen komen langzaamaan ten uitvoer. Het belangrijkst vind ik nu het bereiken van een publiek dat geïnteresseerd is in naaien, kleding, mooie stoffen of het gewoon leuk vinden om een beginnend ondernemer met eigenzinnige ideeën te volgen.

Om middelen te genereren voor mijn toekomstige stoffenwinkel wil ik beginnen met de verkoop van een bescheiden collectie. Met de verkoop van deze stoffen ga ik weer nieuwe stoffen aanschaffen. Zo hoop ik uiteindelijk al mijn stoffenwensen te vervullen.

Mijn stoffen zijn straks te vinden op kleine  markten, voor de geïnteresseerden onder jullie kom ik ook aan huis met m’n stofjes. Ik ben te bereiken via info@thesewer.nl.

Hopelijk heb ik volgende week mijn eerste collectie binnen!