Over The Sewer

The Sewer houdt van kwaliteit en duurzaamheid. Hoe fijn is het dat je lang kan genieten van een zwaarbevochten en geslaagd project!  Levensduur en draagplezier van de kleding vind ik belangrijk. Ook ben ik geïnteresseerd in  alternatieve materialen. Bovenal hoop ik je te inspireren. Om deze doelen te verwezenlijken begon ik met een bescheiden collectie veelal van katoen. Ik heb ze in toffe printen (7,50/9 euro per meter) en hele mooie effen kleuren (9/11 euro per meter), zowel voor grote en kleine mannen als voor de (kleine) dames.

Gaandeweg zijn er een aantal French Terry’s van biologisch katoen (18-23 euro per meter) bij gekomen, wat dikkere stof die heel goed geschikt is voor een crewneck/sweater, of rok. Stoffen met heel leuk printen, maar ook een aantal effen stoffen. Ook heb ik joggingstof in 2 kleuren gekocht, in de mooie okerkleur en een zwoele licht groen/grijze kleur. Ze kosten beiden 12 euro. VBoor de zomer/herfsst heb ik geinvensteerd in tencel (kleuren oranje en roze), behalve dat het iets milieuvriendelijker is rekt het lekker en is  de stof zacht maar sterk. Deze kleuren passen weer precies bij een leuke modal/katoenen sweat stof van Chat Chocolat, geïnspireerd op de 80-ties. Voor de herfst heb ik jersey’s uit Zweden ingekocht en momenteel ben ik voor de dames aan eht inkopen. Resultaat is oa een schitterende viscose en een lekker soepele modal. Begonnen met 45 stoffen, inmiddels heb ik al tegen de 80 rollen. Je vindt ze onder Stoffen.

Het geld dat ik omzet wordt direct geïnvesteerd in nieuwe stoffen van huidige en nieuwe merken. Hoog op mijn verlanglijst staan ook de klassieke pied-de-poule, (Nicky) velours en corduroy. Mocht je zelf wensen hebben hoor ik het natuurlijk graag.

Houd deze website of de social media in de gaten voor de vorderingen in mijn textielproject, ik ben ook erg actief via facebook/insta. Nieuwsbrieven kan ook, je kan via de homepagina aanmelden. Uiteraard kan je me ook een bericht sturen via social media of me een email sturen op info@thesewer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *